Updates

Bila angin aircond dah mula slow itu tanda capacitor fan aircond anda dah rosak.

Macam mana nak tau?

Jika anda set fan high,medium dan low semuanya sama sahaja.mcm takda beza..

Caranya cuma kena tukar capacitor fan.

Nak kami bantu?
Call 0122966492

Adimada Aircond Service & Repair
Your Truste...

Read More

Minggu ini jadual servis aircond sudah penuh.Sila booking appointment servis aircond anda pada minggu hadapan.

Ramai yang nak servis aircond last minute.Bila aircond dah tak sejuk baru nak cari technician.Sebaiknya rancang waktu servis aircond anda.

Aircond rumah @ office ni perlu ada servis be...

Read More
Book

Aircond installation
Need new aircond for your office?

Call us for more detail

Adimada Aircond
Your Trusted Technician

Aircond tak sejuk biasanya sebab tak servis.
Tapi ramai ingat sebab gas habis.Gas aircond bukan macam minyak petrol,bila habis jek isi
.gas aircond hanya akan habis sekiranya berlaku kebocoran.

Dah lama tak servis aircond?

Mari kami bantu

Adimada Aircond
Your Trusted Technician
0122966492

Aircond tak sejuk ?

Macam mana aircond nak sejuk kalau kipas dah penuh habuk?

Dah mula rasa angin aircond slow jek?
Set high fan pun angin masih slow dan tak sejuk?

Mari call kami sekarang untuk booking slot servis aircond rumah anda

Adimada Aircond Service & Repair
0122966492

Dah lama tak servis aircond ?

Nak servis aircond musim panas ni boleh hubungi kami di talian 0122966492

Adimada Aircond
Your Trusted Technician

Service Aircond Sungai Buloh

Dah lama tak buat servis aircond?
Nak buat servis aircond sekitar sungai buloh

Whatsapp 0122966492

Book

Aircond service shah alam

Nak pasang aircond baru?
Nak yang mahal ke murah?

Hubungi kami di talian
0122966492
0122966492


Testimonials

9 months ago
very good and professional service
- syahril h
2 years ago
The best aircond technician
- Mohamad F
3 years ago
Great services with the Adimada Engineering😙😙
- Irra N

Aircond Service Shah Alam

I pride myself on being a one stop aircond service that is able to meet all of my client’s needs. My goal is to provide the highest quality air conditioning and installation services, on schedule, and on budget along with outstanding customer service. I understand that time and cost are crucial and I strive to go above and beyond my client’s expectations.

For my customers peace of mind, I offer valuable money saving aircond service and maintenance contracts. Please call for additional details.

Our company provides a full spectrum of work of any level of complexity. Our team consists of highly qualified professionals, who have been in the industry for no less than 6 years.Our company and all employees are registered under the Construction Industry Development Board (CIDB Malaysia)

With the support from our dedicated, efficient and well-disciplined workforce, we strive to fulfil our commitments with good quality works and timely delivery.We have gained extensive experience while solving the most complex technical and organizational tasks, what allows us to provide you with the best aircond service.


Contact Us

Contact

Call now
  • 012-296 6492

Address

Get directions
No 20A,Jalan Brp 1/2
Bukit Rahman Putra
Sungai Buloh
47000 Shah Alam
Selangor
Malaysia

Opening Hours

Mon:9:00 am – 6:00 pm
Tue:9:00 am – 6:00 pm
Wed:9:00 am – 6:00 pm
Thu:9:00 am – 6:00 pm
Fri:9:00 am – 6:00 pm
Sat:9:00 am – 6:00 pm
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.